Design Apartment

Our design comes from the enthusiasm toward life
Vital, simple, Asian

In our series project,
It strongly reveals the color of the area, merging them into the concept of interior architecture.

Emotions expressed through the material.
Time recorded by the shades.

Born in Asia, initiated from the East.
Tell the story of space with the most profound humanities.
interior design by Tang, chung-han

Overview/Scene interior design by Tang, chung-han The Project makes use of light within the space, in order to create a better ambient with good lighting. The overall space is designed in a modern manner yet it also integrates traditional elements and art to the design. The project incorporates big open spaces to give a relax feeling to its users.

Postpartum Center by Tang, chung-han

Rock Hidden - Build Core Postpartum Center by Tang, chung-han The design concept is arrival of a pelican as the core of the chamber for neonatal medical services via the multilayered natural shade to tell a life tale with tree shade, rock, footprint and nest, making a journey to support and maintain a new life begins. CORE / Tree shade Rock / Footprint Nest / Gaze Life

Dentist Clinic by Tang, chung-han

Curvature / Dimension and Extension Dentist Clinic by Tang, chung-han Curvature Transformed from human body images. Hoping to bring organic, living and circulating images into space. Dimension With the meaning of layer, we hope to present natural layers within space series and volume mass molding. Extension By inserting functional spaces in long lineal spaces to compress the corridor, this will allow the volume mass of the space to spread towards two sides like water flow and create ritual extension effects on the space axis.

Residential by Tang, chung-han

A wrinkle in time Residential by Tang, chung-han Old woods and rusted iron leave their marks as they are weathered with the passage of time. Time and traces carry the sentimental moments and memories shared by the family Piecing together, weaving together on the axis of time Uneven, layered, in the setting of space Spatial Axis Horizontal . Vertical A penetrating circulation. Migrating and lingering. The gentleness and simplicity of wooden ceilings Emphasize the textures of the stone main wall Creation, warm spaces, and points of focus on elevated surfaces

Residential by Tang, chung-han

Quadrant‧Limitations Residential by Tang, chung-han Within the dimensions of time and space Creating intangible and tangible masses Within the quadrant of masses and men Creating parallel interchanges To initiate a deep exchange between people and space With Light Light is used to express the pure textures of materials Clean linear light sources define the solid mass framework Both tangible and intangible, imbuing transparency to the overall perspective Also extending and heightening the space A metaphor for the dimensional quadrants With Objects With Textures With People

Showroom by Tang, chung-han

A Free Framework Showroom by Tang, chung-han Space Suggestions and Flow of Movement Layout The focus for the planning of space is to increase the overall height and the fluidity of the space, layering the discontinuous pieces of walls to establish the areas for the uses and experiences of the movement paths. The multiple stacking of walls changes the overall axis, transforming the originally flat space planning into a three-dimensional space. Recombined Elements A wide range of transformations and the perimeters of the space are used to reinforce the concepts of interior architecture.

Residential by Tang, chung-han

Sun . Dial Residential by Tang, chung-han A third perspective beyond imagination Parallel: a principle that interchanges one space with another Angles are created in the masses, just like those of a sundial. It records the interlinked stories of time and space. It connects the emotions and relations between people and objects. Floor Plan The spaces are divided, then re-integrated. Using the principles of reorganization, concepts related to the use of space from different periods can coexist.

Residential by Tang, chung-han

The overlapping material Residential by Tang, chung-han Using installations to create the simplistic style of the era Divisions - Misplaced Masses Space is created through layered levels of masses to differentiate between the functionality of the primary and secondary spaces. Architectural concepts are brought to the interior to enrich the visual depths. The masses appear to be misplaced in the layout of the setting, but in actuality, they adhere strictly to the long axis that runs through the space. This way, the public and private areas are differentiated and enable an unobstructed layout within the spaces.

Contact Info

Design Apartment
Ru'an
P: +886227031222
F: +886227031223

Design Apartment is ICCI member since 2016, with 16247 ICCI rating.
 
 
Copyright 2012 - 2024 International Council of Creative Industries (ICCI) NEWS | SITEMAP | PRIVACY | CONTACT